Få et gratis tilbud på administration

Vores Administration er på få år blevet en af Danmarks største administratorer af foreninger. Få et uforpligtende tilbud og find ud af hvorfor.

100% uforpligtende tilbud
Fremsendelse indenfor 24 timer
Mange foreninger får en billigere pris

Jeres forening

Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt med et tilbud!
Oops! Noget gik galt...
I samarbejde med

Vi er til for at skabe en lettere hverdag for bestyrelsen

Vores Administration er et landsdækkende administrationsselskab startet af ejerforeningsformænd. Vi har specialiseret os i at levere professionelle tjenester til frivilligt drevne foreninger, herunder regnskab, bogholderi, administrativ støtte og kontingentopkrævninger.

Vi tror på at sætte de frivillige først og er stolte af at arbejde på de frivilliges vilkår. Det betyder også, at vi ikke arbejder med privatejede udlejningsejendomme, ejendomsservice eller byggeri.

Læs mere om os

Vi sætter er specialister i moderne, digitale løsninger

Det, der adskiller Vores Administration fra andre, er vores fokus på innovation på området og vores forpligtelse til at holde tingene enkle. Vi mener, at frivillige fortjener rimelige priser, klar kommunikation og nem adgang til de oplysninger, de har brug for, når de har brug for det.

Foreninger der vælger os som deres administrator, sætter pris på attraktive standardløsninger, der hjælper med at holde priserne nede og gennemsigtigheden høj.

Få et tilbud