Det er nemt at skifte til Vores Administration

Det behøver ikke at være bøvlet at skifte til en ny, moderne administrator. Vi tager os nemlig af hele overdragelsen.

Læs mere herunder.

Vi får jer igang på én uge
En fast bogholder tilknyttet

Vil du ringes op og høre mere?

Tak for din interesse! Vi ringer dig op hurtigst muligt.
Oops! Der er noget galt...

Sådan skifter I kasserer og administrator

At skifte administrator eller at overgå fra en frivillig kasserer til en professionel administrator kan virke som en uoverskuelig opgave for mange.

Heldigvis er det faktisk ganske nemt og ikke særlig tidskrævende for bestyrelsen. Bestyrelsen skal nemlig kun træffe den endelige beslutning om at skifte - så ordner vi resten.

Når skiftet er gennemført, så er vi der også til at hjælpe jer godt i gang. Det gælder både med guides til de nye procedurer og løbende support.

Samtidig udarbejder vi en administrationshåndbog specifikt til jeres forening, hvor I altid kan finde svar på de specifikke dele af administrationen. Og hvis ikke, så er vi kun et opkald væk.

Hvorfor vælge Vores Administration?

Vores Administration er et administrations- og softwareselskab fra Aarhus. Vi er 100% digitale, og er derfor tilstede i samme omfang omend jeres forening er placeret i København K, på Læsø eller i Aalborg.

At vi er digitale betyder, at vi kan holde priserne nede og samtidig levere en service ud over det sædvanlige. Vi bruger nemlig ikke penge på dyre kontorer i hele landet eller tager høje timepriser for at besøge jer. Vi administrerer og kommunikerer derimod online - og videomøder med jeres bogholder er inkluderet i prisen. Det bliver ikke nemmere.

Virksomheden bag Vores Administration er oprettet og udviklet med støtte fra Aarhus Universitet.

Se vores priser her

Vi er de frivilliges foretrukne administrator

Klik på jeres foreningstype og læs mere om vores skræddersyede administrationspakker.