Priser

For at gøre pris og betaling overskuelig har vi en simpel prisstruktur med 2 forskellige pakker: basis og plus.

Basis er for jer, der har en kasserer, der ordner betalinger, og primært ønsker vores assistance til bogholderiet. Plus er for jer, der ønsker, at vi overtager og udfører jeres fulde administration, herunder at stå for betalinger fra jeres netbank.

Grundejerforening/laug

8.000 kr./år

+ 50 kr. pr. enhed

Basis indeholder
Medlemsadministration
Kontingentopkrævning
Bogføring og regnskab
Adgang til MinEjerforening
Se detaljer

Opstart

5.000 kr.

Engangsydelse ved opstart

Opstarten indeholder
Opstartsmøder
Import af informationer
Overdragelse fra adm.
Evt. bankadgang
Kontakt os

Grundejerforening/laug

10.000 kr./år

+100 kr. pr. enhed

Plus indeholder
Medlemsadministration
Kontingentopkrævning
Bogføring og regnskab
Betaling af regninger
Adgang til MinEjerforening
Se detaljer

Opstart

5.000 kr.

Engangsydelse ved opstart

Opstarten indeholder
Opstartsmøder
Import af informationer
Overdragelse fra adm.
Evt. bankadgang
Kontakt os
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er der både en grundydelse og en pris pr. enhed?

Det årlige abonnement, består af en grundydelse og en tillægsydelse pr. husstand. Grundydelsen dækker de udgifter, der er til den grundlæggende administration, som der er ved alle foreninger uanset størrelse. Tillægsydelsen dækker den administration, der er sammenhængende med den enkelte husstand.

Kan man tilkøbe flere ydelser?

Vores pakker er sammensat efter, at de skal kunne dække administrationbehovene for lang størstdelen af de danske grundejeforeninger og laug. Skulle der være yderligere ønsker fra enkelte foreninger, kan de tilkøbes. Den faste pris er jeres sikkerhed for, at I kan tilkøbe de ønskede ydelser, hvis jeres behov ændrer sig.

Hvad kan jeres online platform hjælpe os med?

Vores Administration er ejet af Foreningsservice ApS, der også driver MinEjerforening. I får som kunde hos Vores Administration derfor adgang til alle funktioner i MinEjerforening som eks. dokumentarkiv og mailudsendelse til medlemmer.

Hvad gør vi med ejendomsskemaer fra ejendomsmægleren?

Ejerydelserne er dem, som den enkelte ejer betaler direkte til MinEjerforening i forbindelse med salg af deres ejendom. Det er ikke et krav, at ydelserne købes ved MinEjerforening. Foreningens formand eller kasserer kan selv udfylde ejendomsmæglerskemaer med videre, og så selv fakturere den enkelte ejer i forbindelse med ejerskifte, hvis man ønsker dette.

Kan I også lave ejendomsservice og levere akitektbistand?

Vores Administration består udelukkende af softwareudviklere, en tilknyttet jurist og økonomer med erfaring fra den frivillige verden. Det betyder, at vi kan hjælpe jer med foreningsadministration og software, men ikke i sager der kræver byggesagkyndig viden eller f.eks. arkitektbistand. Det er vigtigt for os, at I ved det, når I indgår et samarbejde med os, så der er fuld gennemsigtighed. Vi vil hellere love for lidt end for meget.

Hvor længe er vi bundet til at have administration hos jer?

Vi binder ikke foreningen. Man betaler for et år af gangen og kan til enhver tid opsige aftalen, som så udløber, når året er gået. I kan altså ikke få en delvis refusion af beløbet. Aftalen skal opsiges senest 3 måneder inden perioden udløber: ellers løber fornyes aftalen automatisk.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål?

Så er vi klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.