Priser og legater

Vores Administration har som markant værksvirksomhed modtaget en række priser, udmærkelser og legater.

TOP 30
Største forenings-
administratorere
Topplacering

Blandt landets største administrationshuse

Samtidig med at Vores Administration flyttede til nye større lokaler på Kystvejen i Aarhus, har vi opnået en vigtig milepæl.

Til trods for virksomhedens beskedne alder er vi optaget blandt de 30 største administratorer af ejerforeninger målt på antallet af husstande administreret.

Optællingen er foretaget af Ejendom Danmark, og indeholder mere end 3.400 administratorer.

Pris

Vinder af Grundfos Achievement Award

”Hvis vi sad i en ejerforening, ville vi bestille det lige nu!” Med de ord fik virksomheden bag Vores Administration, Vores Foreningsservice, overbragt den gyldne check af Henrik Ørskov Pedersen, Senior R&D Director hos Grundfos.

Prisen er givet for vores arbejde med at opbygge virksomheden til et førende udviklings- og administrationshus, og dermed hjælpe endnu flere frivillige med at lette administrationsbyrden.

400+
Årlige ansøgninger
Udviklingslegat

Modtager af udviklingslegat

Hos Vores Administration sikrer vi høj kvalitet gennem et match mellem kvalificerede medarbejdere og innovative teknologiske løsninger.

Netop vores banebrydende it-platform har modtaget et udviklingslegat fra Fonden for Entreprenørskab til videreudvikling af teknologien.

Fonden for Entreprenørskab er en privat erhvervsdrivende fond, under ledelse af André Rogaczewski, CEO og Co-Founder af Netcompany.

Udviklings- og videnslegat

Legat og samarbejde med Aarhus Universitet

Kort efter stiftelsen af Vores Administration modtog vi Aarhus Universitets udviklingslegat, EarlyCash, samtidig med en optagelse i universitetets virksomhedsaccelerator.

Foruden pengene fra legatet giver samarbejdet med acceleratoren, Next, mulighed for sparring med erhvervspartnere og akademisk rådgivning inden for virksomhedens kerneområder.

Udvikling af IT-infrastruktur
Vidensdeling og -samarbejde