Om Vores Administration

Vores Administration er startet af ejerforeningsformænd, og har til formål at gøre en forskel for dem, der gør en forskel for fællesskabet.

98%
Customer satisfaction
205M+
Monthly active users
100K+
New users per week
55%
Growth year-over-year
I samarbejde med
Vores historie

Formet af egne erfaringer

Vores Administration er et landsdækkende administrationsselskab startet af ejerforeningsformænd. Vi har specialiseret os, i at levere professionelle tjenester til frivilligt drevne foreninger, herunder regnskab, bogholderi, administrativ støtte og kontingentopkrævninger.

Vi sætter de frivillige først, og vi er stolte af at arbejde på de frivilliges vilkår. Det betyder også, at vi ikke arbejder med privatejede udlejningsejendomme, ejendomsservice eller byggeri.

Vi arbejder med mere end 15.000 husstande i foreninger landet over, og vi bestræber os på at blive den foretrukne partner for dem, der gør en forskel i deres lokalsamfund.

Vores kontorer ligger i Aarhus og København, men vi er ikke kun lokale - vi udnytter teknologien til at levere attraktive løsninger til foreninger i hele Danmark.

Vores mission

Vi vil være de frivilliges foretrukne administrator

Det, der adskiller Vores Administration fra andre, er vores fokus på innovation på området og vores forpligtelse til at holde tingene enkle. Vi mener, at frivillige fortjener rimelige priser, klar kommunikation og nem adgang til de oplysninger, de har brug for, når de har brug for det.

Vi sætter de frivillige i centrum, så vi arbejder på deres vilkår og sørger for, at de ikke får ekstra arbejde på grund af os. Vi ved, at foreningsarbejdet ikke altid foregår mellem 8 og 16. Derfor er vi tilstede både online og på telefonen, og vi kan mødes med bestyrelsen i aftener og weekender.

Foreninger der vælger os som deres administrator, sætter pris på attraktive standardløsninger, der hjælper med at holde priserne nede og gennemsigtigheden høj.

Den helt rigtige administrator har rimelige priser, en fast kontaktperson og online adgang til de oplysninger, bestyrelsen har brug for.

G/F Søndervig Feriepark (Lalandia)
Søndervig
Mød foreningerne

Gør som mange andre grundejerforeninger

Vi byder velkommen til nye grundejerforeninger i Vores Administration hver eneste måned.

Grundejerforeninger der skifter til Vores Administration, er kendetegnet ved, at de sætter pris på digitale og moderne administrationsløsninger, kombineret med kvaliteten af en personlig betjening fra en fast, kompetent kontaktperson.

98%
Customer satisfaction
205M+
Monthly active users
100K+
New users per week
55%
Growth year-over-year
Vores værdier

Sådan kan du genkende samarbejdet med os

Frivillighed først

Vi er selv frivillige og arbejder på de frivilliges præmisser. Derfor er det også muligt, at mødes med os udenfor normal arbejdstid.

Altid online

Vi udnytter mulighederne for at skabe den gode oplevelse online ved at benytte MinEjerforening og mødes med jer over computeren.

De gode løsninger

Vi holder priserne nede og gennemsigtigheden høj ved, at lave standardløsninger, som kommer jer og mange andre til gode.

Vi bliver klogere

Ingen foreninger er ens, og alle behov er forskellige. Derfor er vi altid klar til at blive klogere på, hvordan vi kan servicere jer bedst muligt.

Nye løsninger

Vi er en ung virksomhed med unge, dygtige ansatte. Det er en styrke vi benytter til at finde nye løsninger til glæde for vores kunder og partnere.

Landsdækkende service

Vores kontorer er beliggende i Aarhus og København. Vi udnytter teknologien til at levere attraktive løsninger til hele kongeriget.

Mød vores team

Vi arbejder for at gøre en forskel for dem, der gør en forskel for fællesskabet.

Kasper Frandsen

Administrationschef

Tlf. +45 7370 9832

Jakob Korsgaard

Administrator

Tlf. +45 6154 0152

Amalie Vestergaard Kristensen

Administrator

Tlf. +45 6144 1455

Lærke Hansen

Administrator

Tlf. +45 6144 1455

Marcus Rahbek

Administrator

Tlf. +45 7199 1409

Lea Olesen

Controller

Tlf. +45 7370 9832

Emile Nørskov Thomsen

Økonomiassistent

Tlf. +45 7370 9832

Frida Johnsen

Receptionist

Tlf. +45 4412 6314

Ida Blak

Picoline

Tlf. +45 44126314

Plamen Michev

Chefudvikler
Tlf. +45 7370 9832

Valentinas Markulis

Produktudvikler
Tlf. +45 7370 9832

Robert Barta

Produktudvikler
Tlf. +45 7370 9832

Sara Nielsen

Specialkonsulent
‍‍
Tlf. +45 7370 9832

Mathias Faaborg

Bestyrelsesformand
‍‍
Tlf. +45 7370 9832