Bag kulissen: Sådan forener vi høj kvalitet, god service og billig administration

Kom bag kulissen og lær hvordan vi kan levere høj kvalitet og god service til foreningsvenlige priser

Kasper Frandsen
2/12/2023
Administration

Dem der siger, at pris og kvalitet hænger sammen, de har ofte fat i noget. Det er eksempelvis ikke muligt at levere en professionel administrationsydelse af høj kvalitet til samme pris, som en frivillige kasserer kan løse opgaven. Men det betyder dog ikke, at det behøver at være dyrt at få administreret en ejerforening eller grundejerforening.

Faktisk sparer foreninger, der skifter fra et stort administrationshus til Vores administration, i gennemsnit mere en 20% hvert eneste år. Det er vel at mærke samtidig med, at de stadig har en fast kontaktperson og en økonomiservice med den kendte, høje kvalitet.

4 grunde til, at vi kan lave billig administration af ejerforeninger

Vi sparer hverken på service eller kompetencer. Vi har til gengæld fravalg alt det, der er dyrt i drift men som skaber meget lidt værdi for foreningen. Vi er med andre ord så billige fordi vi har fokuseret på:

  1. Fuld digital administration og online økonomiværktøjer
  2. Faste servicepakker med alle services og opgaver inkluderet
  3. Èt centralt kontor, hvorfra vi servicerer foreninger i hele landet
  4. 100% specialisering i foreninger og økonomiydelser

Fuld digital administration og online økonomiværktøjer

Ved at anvende digitale og online værktøjer kan vi effektivisere vores arbejdsprocesser og holde omkostningerne nede, så vi kan tilbyde lave priser til de foreninger der benytter Vores Administration.

En af de måder, vi sikrer billig administration, er ved online fakturering, bogføring og betaling. På denne måde undgår vi omkostningerne ved at printe og sende fysiske fakturaer og dokumenter, og alle medlemmer kan nemt og hurtigt betale deres regninger online. Dette sparer både tid og penge for både os og de enkelte medlemmer i foreningerne.

Vi har også implementeret digitale værktøjer til at håndtere økonomistyringen i ejerforeningen. Dette giver bestyrelsen en unik mulighed for at følge med i foreningens økonomi på alle tidspunkter. Med realtidsadgang til økonomiske oplysninger kan bestyrelsen nemt træffe informerede beslutninger og sammen med foreningens faste kontaktperson sørge for, at foreningen altid har styr på økonomien.

Alt i alt er vores digitale tilgang en win-win-situation for både os og vores kunder, da det giver os mulighed for at levere billig administration af høj kvalitet.

Faste servicepakker med alle services og opgaver inkluderet

En anden måde, som Vores Administration sikrer billig administration af ejerforeninger, er ved at tilbyde en samlet pakke med alle økonomi- og serviceydelser. Ved at samle alle ydelserne i én samlet pakke kan vi tilbyde vores kunder en fast, lav pris, som dækker alle deres behov.

Pakken inkluderer eksempelvis økonomistyring, fakturering, betaling, årsregnskab, registrering af ind- og udflytninger, og meget andet. På denne måde kan ejerforeningerne være sikre på, at de får levet alle services uden at få ekstraregninger. Der er heller ikke nogen gebyrer for at få lavet årsregnskab eller registrere ind- og udflytninger, da alt er inkluderet i den faste, lave pris.

Denne samlede pakke giver ejerforeningerne en fast, overskuelig økonomi, hvor man som bestyrelsen ved præcis, hvad der skal betales for administrationen hvert år.

Èt centralt kontor, hvorfra vi servicerer foreninger i hele landet

Ved at have et centralt kontor undgår vi omkostningerne ved at have lokale kontorer spredt ud over hele landet. Dette er et af de bedste eksempler på hvordan vi kan holde priserne nede, mens vi stadig leverer en høj kvalitet service til vores kunder.

Selvom vi kun har et centralt kontor, og dermed ikke er lokale i alle byer, så betyder det ikke, at vi leverer upersonlig service. Tværtimod har alle foreninger en fast kontaktperson, som de kan komme i kontakt med over telefon, mail og videomøde. På denne måde kan foreningerne altid få den hjælp og støtte, de har brug for, og de har en fast person, de kan vende sig til, hvis de har spørgsmål eller bekymringer.

Fuld specialisering i foreninger og økonomiydelser

Sidste men ikke mindst, så holder vi priserne på administration nede ved kun at fokusere på økonomisk administration af foreninger. Ved at have et fokuseret område undgår vi at sprede vores ressourcer og fokus på andre områder, f.eks. udlejningsejendomme, investeringsporteføljer eller lignende.

Vi holder også priserne lave ved kun at have dygtige økonomer og administratorer ansat. På denne måde sikrer vi altså, at foreningerne ikke skal betale for advokater, byggetekniske rådgivere eller andre ting, som de ikke benytter fast. Foreningen skal derfor kun betale for yderligere specialiseret hjælp, når der faktisk er et behov.

Find ud af, om I også kan spare penge på administrationen

Langt de fleste foreninger, der skifter fra en anden administrator til Vores Administration sparer penge. Hvis du er nysgerrig på, om det samme gør sig gældende for jeres ejerforening, grundejerforening, vejlaug eller haveforening, så kan I bestille et gratis og uforpligtende tilbud her eller læse mere om vores gennemsigtige og foreningsvenlige priser.

kasper@voresadministration.dk